Gymmeester Tijmen geeft ook les aan groep 3!

08-09-2016
Afgelopen dinsdag hebben de kinderen uit groep 3 voor het eerst in de Vaart gegymd. Best spannend zo een grote zaal. Meester Tijmen had de zaal gehalveerd zodat de kinderen rustig konden wennen. De grote inzet van de kinderen werd beloond met rode gezichtjes.
Beste ouders en leerlingen van ít Pierement,

Mijn naam is Tijmen Meijer, 28 jaar oud en sinds dit schooljaar ben ik de nieuwe gymmeester. De leerlingen kennen mij in  tussen al, maar het is voor de ouders ook leuk als ze weten wie ik ben. In September 2015 ben ik afgestudeerd van de ALO en bij de Spurd (sport purmerend) aan de slag gegaan. Afgelopen schooljaar heb ik op vele scholen les gegeven en nu voor vast op o.a. ít Pierement. Verder ben ik werkzaam als buursportcoach atletiek, badmeester in het Leeghwaterbad en verzorg ik trainingen bij AV NEA Volharding (atletiekclub).
Erg leuk dat ik in een jubileum jaar mag instromen, dus het wordt een topjaar! Ik heb er zin!

Sportieve groet,

Meester Tijmen Meijer

P.S. oproep aan de ouders en leerlingen van groep 5 en 6 (de groepen na de middagpauze). Graag buiten blijven wachten tot ik aanwezig ben bij de Vaart ook al is de deur open. Ik zal tussen 12.50-12.55 aankomen fietsen bij de Vaart. Graag uw medewerking hierin, alvast bedankt.