Vossenjacht in paasstijl!

13-04-2017
Donderdag 13 april hebben een aantal enthousiaste ouders van het Pierement de laatste middag voor het paasweekend iets heel leuks georganiseerd: een vossenjacht! Dankzij de inzet van heel veel ouders, opa's en oma's, buren, ooms en tantes enz. en het mooie weer, is deze middag onvergetelijk geworden en meer dan geslaagd te noemen.

's Morgens was de paascommissie al volop bezig met de voorbereidingen, ondersteunt door groep 8.
's Middags was het verzamelen in de grote zaal. De paashaas was aanwezig en Professor Rina en Tina waren ook van de partij. Alle kinderen gingen op zoek naar maar liefst 20! vossen in de wijk. ook was er een gouden ei verstopt en moest er geraden worden hoeveel eitjes er in een grote vaas zaten.
De klassen waren ingericht met filmpje kijken, knutselen en kleuren en er konden allerlei spelletjes gedaan worden. Kortom: volop activiteiten die deze middag tot een bruisende happening maakte.
Ouders en kinderen heel erg bedankt voor jullie inzet en tot slot: VROLIJK PASEN IEDEREEN!

foto's op de fotopagina