Nieuwsbrief OBS 't Pierement 11 november 2016


 
Nieuwsbrief OBS 't Pierement
11 november 2016

Beste ouders/verzorgers,25-jarig bestaan van ’t Pierement
Wat kunnen wij meer zeggen dan dat het circus een succes was! Alle ouders die geholpen hebben van schminken tot opbouwen van het circus nogmaals bedankt. De opkomst van ouders voor de circusvoorstelling was overweldigend. De afgelopen week hebben wij erg veel positieve reacties van de ouders te ontvangen, erg leuk. Het circus was een mooie en geslaagde afsluiting van de feestweek. Op de website  was u al geweest natuurlijk
 

 
Voortgangsgesprekken
Vanaf maandag 14 november hangen de intekenlijsten voor de voortgangsgesprekken op de klasdeuren. De voortgangsgesprekken duren 15 minuten per gesprek. Vanaf groep 5 mogen de kinderen samen met hun ouders het voortgangsgesprek bijwonen.
Voor de ouders en kinderen van groep 8 zal er naast de voortgang ook het voorlopig advies besproken worden.
 
EU-schoolfruit; drie dagen groente/fruit als tienuurtje.
Zoals aangegeven in de voorgaande nieuwsbrief zijn wij de afgelopen week gestart met Eu-schoolfruit.
De komende 19 weken ontvangen de kinderen op dinsdag, woensdag en donderdag een stuk groente of fruit als tussendoortje.
Voor de leerlingen; “Doe jij op school mee met EU-Schoolfruit en wil je thuis ook aan de slag met groente en fruit? Kijk dan op de onderstaande website!”
http://www.euschoolfruit.nl/nl/schoolfruit/leerlingen/Ik-doe-mee.htm
 


Sint-Maarten
Vrijdag 11 november, allemaal hebben we zo onze eigen herinneringen aan deze dag. Of het nou de verregende en geplette lampions waren die wij of onze kinderen mee terug naar huis brachten of de snoeptrommels die overstroomden met lekkernijen, het blijft een mooi feest van onze regio. Op 't Pierement gingen groepen naar "adresjes" waar gastvrije ouders na enig gezang van de liedjes de mandarijnen uitdeelden. Een aantal foto's op de fotopagina van de website. Veel plezier vanavond!
 


Gevraagd!!
Er zijn al een aantal wc rollen en allerhande boxen binnengekomen maar deze zijn nog steeds welkom. “De Sintcommissie is met spoed op zoek naar wc-rolletjes en lege allerhande boxen van de Albert Heijn. U kunt deze inleveren in de klarinet. Alvast bedankt.”
 


Belangrijke data
  • Vanaf maandag 14 november intekenen voor de voortgangsgesprekken
  • Maandag 21 november: studiedag, leerlingen zijn vrij
  • Vanaf 22 november vinden de voortgangsgesprekken plaats
  • Maandag 5 december: Sinterklaas, de kinderen zijn om 12 uur vrij
  • Woensdag 21 december: kerstdiner
  • Donderdag 22 december: kinderen om 12 uur vrij en vrijdag 23 december de gehele dag vrij.
 

Een lekker weekend allemaal! 


Team OBS 't Pierement