Muziekonderwijs

Samen met de Muziekschool Waterland geven wij een nieuwe impuls aan ons muziekonderwijs!
Met de subsidie van het Fonds voor Cultuurparticipatie investeren wij in meer en beter muziekonderwijs. Hierbij werken we samen met muziekdocenten van de Muziekschool Waterland. Leerlingen uit groep 5 krijgen muziekles en leren een instrument bespelen.

Muziekeducatie ondersteunt al het leren, want je moet gebruik maken van meerdere vaardigheden, vaak tegelijkertijd! Bijvoorbeeld oren en ogen, maar ook grote en kleine spieren. En muziekeducatie draagt bij aan de hersenontwikkeling van kinderen.

"Ik krijg als leerkracht de vrijheid om mij te ontwikkelen en mijn expertise op eigen initiatief in te zetten."

"Door alle ontwikkelingen die op leergebied zijn ingezet, biedt 't Pierement mij voldoende uitdaging in mijn werk."