Wetenschappelijk experimenteren met Mad Science

01-11-2018
Na een knallende aftrap met een spectaculaire science show op 10 september, zijn de lessen van deze naschoolse activiteit op 17 september gestart. In de daarop volgende 6 weken zijn de deelnemende kinderen met veel enthousiasme in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties gedoken.
Elke week stond een nieuw thema centraal en werd de wetenschap en techniek die erachter zit uitgelegd. Uiteraard gingen de kinderen ook zelf aan de slag als echte wetenschappers. Na school gonsde het dan ook door de school van de activiteiten. Kortom, een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!

"Ik vind het belangrijk dat kinderen leren omgaan met de vele prikkels die ze dagelijks tegenkomen."

"De Vreedzame School helpt mij en de kinderen hierbij."