Bent u enthousiast over 't Pierement?
Dan kunt u uw kind bij ons aanmelden via het aanmeldformulier. U kunt dit bij ons afgeven of e-mail aan directie@obs-pierement.nl.

Als u kiest voor onze school dan krijgt u ongeveer een maand voordat uw kind naar school gaat een uitnodiging om samen met uw kind kennis te maken met de juf. Uw kind mag vijf dagdelen komen wennen en met vier jaar mag het naar school. Na zes weken ontvangt u dan weer een uitnodiging voor een gesprek met de juf om met elkaar de start van uw kind op school te bespreken.

Kan ieder kind onze school bezoeken?
We zouden graag ieder kind op onze school opvang en begeleiding bieden. Helaas kan dat niet altijd. Lees in ons toelatingsbeleid meer over onze toelatisingscriteria.

"Er hangt een hele goede sfeer en mijn kinderen gaan echt met plezier naar school."

"Als er iets is kan ik altijd bij de leerkrachten terecht en dan bedenken we samen een oplossing. Dit werkt goed en prima voor mij."