Kom zelf bij ons kijken!

Vraag hier een rondleiding aan.
Wordt uw kind bijna 4 jaar? Of zoekt u een nieuwe school voor uw kind? Wat een spannende tijd! De keuze voor een basisschool maakt u niet zomaar. Uw kind bezoekt straks immers meerdere jaren deze school. De sfeer, de inhoud van het onderwijs, uw indruk van de school als geheel: het is allemaal belangrijk. We nodigen u daarom ook graag uit voor een rondleiding. Dan laten we u de school in werking zien. Daarnaast vertellen we u meer over onze visie en we horen graag wat ú belangrijk vindt.

Rondleiding aanvragen

* Verplichte velden

Wilt u uw bezoek voorbereiden? Wij hebben de belangrijkste kenmerken van onze school voor u op een rijtje gezet. Neem alvast een kijkje in de school of lees onze uitgebreide schoolgids.

"Iedereen kent elkaar en is erg betrokken."

"Je ziet dat de kinderen uit de hogere groepen ook de kleintjes kennen bij naam. En het is top dat er veel aandacht wordt besteed aan feestelijke festiviteiten."