Kinderboekenweek 2018

18-10-2018
Een greep uit een aantal leesactiviteiten in het kader van de kinderboekenweek!
KINDERBOEKENWEEK 2018

Van 3 t/m 14 oktober was het Kinderboekenweek, met als thema: Vriendschap. Traditiegetrouw wordt hier op ít Pierement veel aandacht aan besteed.
Zo openden we de Kinderboekenweek centraal met de hele school. Juf Gerda leest voor uit een boek over vriendschap.

Tijdens de Kinderboekenweek wordt er extra voorgelezen uit en aandacht besteed aan (nieuw uitgebrachte) kinderboeken.

Op 10 oktober is er voor de groepen 1 t/m 6 een "voorleesochtend" gehouden. Ouders, opa's, oma's, ooms, tantes, broers en zussen worden uitgenodigd om op school te komen voorlezen in de klas van hun familielid.

Op 12 oktober is de Kinderboekenweek afgesloten met de traditionele boekenmarkt, waar alle leerlingen hun boeken mogen verkopen die ze zelf niet meer willen lezen.

We kijken terug op een geslaagde week!