Nieuwsbrief OBS 't Pierement 18 november 2016


 
Nieuwsbrief OBS 't Pierement
18 november 2016

Beste ouders/verzorgers,Studiedag
Maandag 21 september is een gezamenlijke studiedag voor het team van De Delta en ’t Pierement. We gaan video opnames bekijken van leerkrachten van onze scholen die les geven volgens het ADI/GIP model. We doen dit onder het motto: “leren van elkaar is kennis delen”. Daarna gaan we met elkaar bespreken wat de volgende stap is in dit traject. Ook gaan we ons oriënteren op een programma voor sociaal emotionele ontwikkeling en burgerschap. Volgende week meer hierover.Sint-Maarten
Vrijdag 11 november was het Sint-Maarten. Ga naar de website voor de foto's. Pierement 2016-2017->Sint Maarten 2016
 
Sinterklaas
Uitnodiging voor alle ouders, opa’s, oma’s. oppas en iedereen die interesse heeft!
Op vrijdag 2 december is vanaf 14.45 uur en na schooltijd een kijkmiddag voor iedereen die de surprises van groep 5 t/m 8 willen bekijken. Iedereen is welkom!

 

Lief en leed
Hierbij een stukje van juf Nannette.
 
Lieve allemaal,
Weer even een update van mij naar jullie.
Voor de herfstvakantie heb ik jullie gemeld dat ik na de herfstvakantie 2 maal 2 uur in de week op re-integratie basis zou gaan beginnen. Maar door verschillende gesprekken tussendoor was dit niet haalbaar. We zijn nu weer een aantal weken verder en het gaat redelijk goed “ naar omstandigheden”.  Ik probeer langzaam de draad weer op te pakken, maar het gaat langzamer dan ik zou willen.
Ondertussen hebben jullie het 25-jarig bestaan van de school met veel plezier gevierd (ik heb mooie foto’s en filmpjes gezien) en ben ik toch even op school geweest om dit met mijn (oud) collega’s te vieren. Het St. Maartenfeest hebben we achter de rug, ook ik heb er thuis van genoten met ongeveer 100 kinderen aan de deur met een liedje, lampion, geweldig. Ik heb wel contact gehouden met school en in overleg besloten dat ik volgende week voorzichtig begin met proeven aan de werksituatie voor 2 maal 2x in de week. Alvast een heel fijn weekend van mij en misschien tot volgende week!
 
P.s. : Met een heel dikke knuffel aan alle kinderen van de Trompet

  
Gevraagd!!
Er zijn al een aantal wc rollen en allerhande boxen binnengekomen maar deze zijn nog steeds welkom. “De Sintcommissie is met spoed op zoek naar wc-rolletjes en lege allerhande boxen van de Albert Heijn. U kunt deze inleveren in de klarinet. Alvast bedankt.”
 


Belangrijke data
 Maandag 21 november: studiedag, leerlingen zijn vrij
  • Vanaf 22 november vinden de voortgangsgesprekken plaats
  • Maandag 5 december: Sinterklaas, de kinderen zijn om 12 uur vrij
  • Woensdag 21 december: kerstdiner
  • Donderdag 22 december: kinderen om 12 uur vrij en vrijdag 23 december de gehele dag vrij.
 

Prettig weekend allemaal! 


Team OBS 't Pierement