Nieuwsbrief OBS 't Pierement 3 februari 2017


 
Nieuwsbrief OBS 't Pierement 3 februari 2017

Beste ouders/verzorgers,Welkom op ‘t Pierement
De afgelopen week is de volgende leerling bij ons op school gestart:
Amon in groep ½ de trompet .
Heel veel plezier bij ons op ’t Pierement!
 
Toetsweek
De afgelopen week zijn alle toetsen afgerond. De kinderen die afwezig waren door bijv. ziekte ronden volgende week de toetsen af. Goed gewerkt allemaal. Nu kunnen de leerkrachten aan de slag met de rapporten.
 
Voorlezen bij SKOP voor de Nationale Voorleesdagen
Afgelopen dinsdag is juf Natascha Boelens samen met Daphne uit het Drumstel en Dani uit Accordeon bij de peuters van SKOP langs geweest om daar voor te lezen. De meiden deden het geweldig en de peuters vonden het fantastisch. Onderstaand leest u kort wat Daphne en Dani er zelf van vonden om voor te lezen aan de peuters.Daphne:
“Ik vond het super leuk want, de kinderen luisterde heel goed en ze waren heel erg lief! Ik las kikker is jarig voor en dat vonden ze heel erg leuk! Soms waren ze een beetje wiebelig maar ze luisterde aandachtig mee. En ik ging nog vragen stellen en we gingen zingen voor kikker (want die was jarig).
Toen was het alweer klaar ik vond het heel gezellig maar toen moest ik weer naar school.”Dani:
“Het was heel erg gezellig, als eerst kwamen de ouders met de kinderen en mochten ze met ons gaan spelen. Daarna ging ik met een groepje kinderen lezen, ik las Nijntje in de dierentuin. Dat vonden ze heel leuk en ik ook! Sommige waren een beetje druk maar alsnog waren ze ook lief. Ik vond het jammer om weg te gaan want het was super leuk!”
 
 
Juf Maartje:
“Beste kinderen en ouders,
Voor mij kan 2017 niet meer stuk....
Ik ben namelijk in de kerstvakantie op de vuurtoren van Texel ten huwelijk gevraagd en we gaan 28 april 2017 op Texel trouwen. Daarnaast ben ik inmiddels 15 weken zwanger van mijn tweede kindje.
Wij verwachten dit wondertje rond 27 juli 2017.

Groetjes juf Maartje” 
 
Zieke leerkrachten
Afgelopen week had ook onze school te kampen met zieke juffen en helaas waren er geen invallers van buiten de school te vinden. Gelukkig hebben we het intern weten op te lossen en geen kinderen naar huis hoeven te sturen.

Gevonden voorwerpen
Dinsdag 14 t/m donderdag 16 februari worden alle gevonden voorwerpen uitgestald in de Grote Zaal, daarna wordt alles weer weggehaald. De kleding die niet wordt opgehaald, wordt bewaard voor de volgende kledingactie. Loopt u dus even langs om te kijken of er iets van uw kind bijzit.
 
Schoolfotograaf
Op donderdag 16 maart 2017 komt de schoolfotograaf. Zoals altijd worden als eerste de broertjes/zusjes samen gefotografeerd.
Wij verzoeken u om op die datum geen afspraken voor uw kind te maken bij
huisarts, ziekenhuis, tandarts e.d., zodat iedereen op de (groeps)foto komt.
Afhankelijk van het weer wordt ook de afscheidsfoto van groep 8 gemaakt.


  • Woensdag 8 februari: kledingactie
  • Vrijdag 17 februari: studiedag, de leerlingen zijn vrij
  • 20 t/m 24 februari: voorjaarsvakantie
  • Vanaf maandag 27 februari: rapportgesprekken
 
We wensen u allemaal een fijn weekend
 
Namens de directie en team van OBS ’t Pierement