Extra Nieuwsbrief OBS 't Pierement 12 juni 2017


 
Nieuwsbrief OBS 't Pierement 12 juni 2017

Beste ouders/verzorgers,Opening Peuterspeelzaal "Eigenwijs"
Per vandaag (maandag 12 juni) is de nieuwe peuterspeelzaal in basisschool ‘t Pierement een feit en dat werd feestelijk omlijst door zang van de leerlingen van de school en toespraakjes van onze directie en de leidingevende van de peuterspeelzaal. Vanaf deze datum heet de peuterspeelzaal Peuterspeelzaal Eigenwijs en is geopend op de maandag en donderdag. We zijn blij met de aanwezigheid van de peuters en wensen de speelzaal een goede start!
Klik HIER voor de brochure.

Update Avond4daagse van de sportcommissie
Vanavond gaan we dan echt beginnen met de avond4daagse!
Het weer ziet er tot nu toe gunstig uit!
 
We verzamelen bij Wok restaurant "De Doele" en vertrekken rond 18.00 uur. De sportcommissie moet eerst het startbewijs ophalen bij Concordia en zodra dat er is, kunnen we vertrekken.
Zorg dat je op tijd bent en meld je even bij Angelique Knook of Eveline van der Boom van de sportcommissie. Dit voorkomt onnodig wachten. Loop je onverwachts toch niet mee laat dit dan even weten via 06-44889890.
 
Het is de bedoeling dat je zelf met je kind meeloopt of dat je aan een andere ouder vraagt om op je kind te letten. School en de sportcommissie zijn hier niet verantwoordelijk voor.
 
Gelukkig is het toch nog gelukt om mensen te vinden voor de limonadepost dus er is elke dag wat te drinken voor de kinderen met wat lekkers.
 
Op de laatste dag (donderdag) is het altijd een feestje.
Laten we het nog leuker maken en kom verkleed!
Aan het einde van deze avond krijgen de kinderen dan hun welverdiende medaille.
We hopen op een mooie en gezellige wandeltocht!
 

OBSīt Pierement