Nieuwsbrief OBS 't Pierement 15 september 2017

Nieuwsbrief OBS 't Pierement 15 september 2017
 
 
Beste ouders,

Studiedag
Zoals eerder vermeld zijn de kinderen a.s.  maandag 18 september vrij, i.v.m. een studiedag van het team. Het thema van deze studiedag is “Werken in een professionele cultuur”.
 
Informatieavond
Op donderdag 21 september vindt de jaarlijkse informatieavond van groep 1/2 t/m groep 7 plaats. Op deze avond wordt u geïnformeerd wat uw kind dit jaar allemaal krijgt aangeboden.
Het programma ziet er als volgt uit:
Om 18.45 uur opening in de grote zaal door de directie.
  • 19.00 uur tot 19.45 uur informatie in de groepen Tamboerijn, Trompet en Blokfluit.
Om 19.45 uur opening in de grote zaal door de directie.
  • Om 20.00 uur tot 20.45 uur informatie in de groepen Harp, Panfluit, Viool en Drumstel.
Let op: De informatieavond van Accordeon (groep 8) vindt plaats op dinsdag 19 september en start om 19.00 uur. Naast informatie over de groep zullen juf Petra en juf Cora u ook informeren over de wijze waarop ons advies voor het voortgezet onderwijs tot stand komt.
Wij gaan er vanuit u allen te zien.
 
Werkdagen Hetty
De werkdagen van Hetty zijn aangepast naar: maandag, donderdag en vrijdag. Op de dinsdag en woensdag is zij aanwezig op De Delta
 
Startgesprekken
De startgesprekken vinden plaats in de week van 25 september. Vanaf dinsdag hangen er intekenlijsten op de deuren van de klaslokalen.
 
TMO
De leidsters van de TMO verzoeken u vriendelijk om de naam van uw kind op de lijst van de overblijf te zetten. Zo weten zij hoeveel kinderen er die dag aanwezig zijn. Voor groep 1/2 ligt deze lijst in de klas, voor groep 3 t/m 8 ligt deze buiten de klas. Alvast bedankt!

Staking
Donderdag 5 oktober zal ’t Pierement, wegens staking, de gehele dag gesloten zal zijn. Alle ouders zijn middels een aparte mail met brief van ons College van Bestuur op de hoogte gebracht.  

 
Fijn weekend!

Vriendelijke groeten,
Natascha Boelens
Lizzy Heistek